Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso pełne aromatu ,kruche z dodatkiem grzybów mun.Serdecznie polecam:)
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 389
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3554
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 823
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 127
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 265
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 389
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3554
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 823
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 127
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 265
Składniki
Mięso pokroić w 1 cm plastry.Dodać wszystkie przyprawy oprócz soli. Sól dajemy na samym końcu duszenia kiedy doprawiamy do smaku. Mięso wymieszać i odstawić na 2-3 godz. Dać do rondla,podlać wodą tak by mięso było przykryte. Gotujemy do miękkości mięsa,woda nie powinna całkiem odparować,jeśli tak to należy dolać. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić n maśle lub oleju,dodać do mięsa jak również grzyby mun. Przykryć i dusić około 30mi. Mąkę roztrzepać z małą ilością wody,wlać do mięsa,zagotować.Doprawić solą i pieprzem.
Smacznego życzę!