Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane warzywa mozna potraktować jako samodzielne danie lub jako dodatek do mięs.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 671
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 57
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 110
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 95
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 986
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 493
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 671
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 57
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 110
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 95
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 986
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 493
Składniki
wszystkie warzywa pokroić w kostkę ,wrzucić do rondla na rozgrzane masło,krótko podsmażyc,następnie wlac wody lub bulionu tyle żeby przykryła warzywa,dodsc listki i ziele,dusic na wolnym ogniu,mieszając zeby sie nie przypaliło.Kiedy warzywa będą miękkie,opruszyc mąkką wymieszac ,krótko zagotowac .
Posypac natką pietruszki i podawać.