Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane warzywa mozna potraktować jako samodzielne danie lub jako dodatek do mięs.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 392
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1974
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3938
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3830
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 392
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1974
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3938
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3830
Składniki
wszystkie warzywa pokroić w kostkę ,wrzucić do rondla na rozgrzane masło,krótko podsmażyc,następnie wlac wody lub bulionu tyle żeby przykryła warzywa,dodsc listki i ziele,dusic na wolnym ogniu,mieszając zeby sie nie przypaliło.Kiedy warzywa będą miękkie,opruszyc mąkką wymieszac ,krótko zagotowac .
Posypac natką pietruszki i podawać.