Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można spożywać na ciepło lub zimno
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10697
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1172
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11610
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 634
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10697
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1172
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11610
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 634
Składniki
Z soli, pieprzu, czosnku, majeranku, lubczyku, oleju i octu winnego oraz rozgniecionego czosnku przygotować marynatę. Ocet winny powoduje, że mięso jest kruche.
Natrzeć mięso, owinąć szczelnie folią spożywczą. Wstawić na noc do lodówki. Na godzinę przed duszeniem wyjąc z lodówki. Dusić pod przykryciem około 1,5 godziny.