Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można spożywać na ciepło lub zimno
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5741
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1192
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12367
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5209
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5741
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1192
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12367
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5209
Składniki
Z soli, pieprzu, czosnku, majeranku, lubczyku, oleju i octu winnego oraz rozgniecionego czosnku przygotować marynatę. Ocet winny powoduje, że mięso jest kruche.
Natrzeć mięso, owinąć szczelnie folią spożywczą. Wstawić na noc do lodówki. Na godzinę przed duszeniem wyjąc z lodówki. Dusić pod przykryciem około 1,5 godziny.