Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można spożywać na ciepło lub zimno
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17644
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6700
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17644
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6700
Składniki
Z soli, pieprzu, czosnku, majeranku, lubczyku, oleju i octu winnego oraz rozgniecionego czosnku przygotować marynatę. Ocet winny powoduje, że mięso jest kruche.
Natrzeć mięso, owinąć szczelnie folią spożywczą. Wstawić na noc do lodówki. Na godzinę przed duszeniem wyjąc z lodówki. Dusić pod przykryciem około 1,5 godziny.