Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 34231
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 348
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 82
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 350
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9132
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 34231
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 348
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 82
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 350
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9132
Składniki
Schab opłukać, włożyć do naczynia, zalać maślanką i odstawić na 2 godz.
Przygotować marynatę. Czosnek sprasować, dodać sól, pieprz, majeranek, lubczyk, wlać kilka łyżek oleju. Całość wymieszać.
Schab wyjąć z zalewy, umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem. Wysmarować przygotowaną marynatą. Szczelnie zawinąć folią spożywczą i włożyć na noc do lodówki.
Na godzinę przed duszeniem wyjąć z lodówki. Dusić pod przykryciem. Do duszenia nie dodaję już żadnego tłuszczu. Wystarczy olej z marynaty i woda, którą podlewamy mięso.