Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
egzotyczna ale smaczna, polecam
delikatne, niezwykle soczyste, po prostu pyszna propozycja na szybki obiad.
Odsłon: 4035
Przepis dnia
Wyjątkowo delikatne! Wino dodaje kwaskowości a jabłko słodyczy - czyli idealn...
Odsłon: 2472
Smaczna , szybka i łatwa sałatka trzy składnikowa idealnie sprawdzi się na ró...
Odsłon: 22329
Prosty, szybki obiad zrobiony w 30 minut. Danie smaczne na tyle, że gości w n...
Odsłon: 770
Smaczna , szybka i łatwa sałatka trzy składnikowa idealnie sprawdzi się na ró...
Odsłon: 22329
Prosty, szybki obiad zrobiony w 30 minut. Danie smaczne na tyle, że gości w n...
Odsłon: 770
Składniki
Marchewki obierz, pory oczyść. Warzywa pokrój w ukośne plasterki, a wątróbkę na kawałki. 2. W garnku zgrzej łyżkę masła, zrumień migdały. Wsyp ryż. Smaż przez chwilę. Dodaj marchewkę i rodzynki. Podlej gorącym bulionem. Całość gotuj pod przykryciem ok. 30 minut. 3. Wątróbkę oprósz mąką. Usmaż na oleju. Pory podsmaż na pozostałym maśle. Wymieszaj z wątróbką. Przypraw do smaku sosem sojowym, winiakiem, solą, pieprzem i cukrem. 4. Wątróbkę wyłóż na ogrzany półmisek. Podawaj z przygotowanym ryżem.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kotlety z cukinii
Dania główne
Knedle z truskawkami
Dania główne
Ziemniaczki zapiekane z bryndzą
Dania główne
Paluszki rybne, ziemniaki i surówka.
Kotlety z cukinii
Nie masz pomysłu na to, co zrobić z cukinią? Oto jeden z nich! Placki zachwyc...
Odsłon: 100452
Knedle z truskawkami
Powrót do smaku dzieciństwa! Rewelacyjne w smaku knedle z soczystymi truskawk...
Odsłon: 3455