Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobienia, nie licząc czasu tężenia galaretki.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 468
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2272
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1015
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 468
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2272
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1015
Składniki
Galaretkę rozpuszczamy zgodnie z instrukcją na opakowaniu (używając ¾ porcji wody podanej na opakowaniu), wylewamy na płaską powierzchnię i zostawiamy do całkowitego stężenia. Gdy zastygnie galaretkę kroimy w kostkę.
Jogurt dokładnie mieszamy z cukrem pudrem.
Na dno pucharków wsypujemy musli, następnie jogurt i pokrojoną galaretkę. Podajemy.