Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobienia, nie licząc czasu tężenia galaretki.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3711
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34207
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1539
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113643
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3711
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34207
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1539
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113643
Składniki
Galaretkę rozpuszczamy zgodnie z instrukcją na opakowaniu (używając ¾ porcji wody podanej na opakowaniu), wylewamy na płaską powierzchnię i zostawiamy do całkowitego stężenia. Gdy zastygnie galaretkę kroimy w kostkę.
Jogurt dokładnie mieszamy z cukrem pudrem.
Na dno pucharków wsypujemy musli, następnie jogurt i pokrojoną galaretkę. Podajemy.