Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ekspresowa fasolka po bretońsku"
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23201
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 172
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 357
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 521
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23201
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 172
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 357
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 521
Składniki
Na patelni rozgrzej olej. Wrzuć pokrojoną w kostkę cebulę i zeszklij. Dodaj plastry kiełbasy i boczku.
Po 10 minutach smażenia przełóż do garnka i zalej wodą. Dodaj liście laurowe, ziele, kminek, majeranek i przeciśnięty przez praskę czosnek.
Całość gotuj około 10 minut, a następnie połącz z koncentratem i mąką rozprowadzoną w zimnej wodzie.
Na koniec dodaj odsączoną z zalewy fasolkę i całość podgrzej. Danie podawaj z bułką.
<strong>Przepis nadesłała: Łucja Staszyńska</strong>Źródło: Kurier TV