Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
letnia wersja pasty z pecorino,z malinowymi pomidorami,zieloną pietruszką i moim ulubionym czerwonym pesto- aromatycznie,delikatnie i bardzo świeżo przez dodanie plasterków letnich i soczystych,cudnie pachnących pomidorów ;-)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 90
Polecam.
Odsłon: 712
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 74
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 90
Polecam.
Odsłon: 712
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 74
Składniki
orzechy piniowca prażymy chwilę na suchej patelni,wrzucamy do miksera,dodajemy płatki suszonych pomidorów,kawałki pecorino,oliwę z oliwek i obrany ząbek czosnku-miksujemy na gładkie pesto
farfalle gotujemy al dente,pomidorki malinowe parzymy i obieramy ze skóry,kroimy na długie plastry,zieloną pietruszkę siekamy
ugotowane al dente farfalle,wymieszane z oliwą z oliwek wrzucamy na dużą patelnię,dodajemy pesto,podgrzewamy chwilę i podajemy od razu z plastrami świeżych pomidorów,kawałkami pecorino i zieloną pietruszką,jeżeli jest taka potrzeba doprawiamy delikatnie solą i pieprzem już na talerzu i gotowe ;-)
Smacznego ;-)