Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Farsz przygotowany z mięsa gotowanego do pierogów które przygotuję na imprezę urodzinową. Spróbować nie możecie ale zapewniam że farsz jest bardzo smaczny a pierogi z takim farszem jeszcze lepsze. Polecam
maszynka do mielenia, miska, łyżka , patelnia, nóż,
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 195
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 195
Składniki
Na samym początku oczyścić pieczarki i podsmażyć razem z pokrojoną cebulą. Po podsmażeniu wystudzić. Ugotowane mięso zmielić w maszynce razem z podsmażoną na maśle klarownym cebulą , pieczarkami oraz czosnkiem, doprawić do smaku przyprawami , dodać jajko i dobrze wymieszać tak by wszystkie składniki się połączyły. Gdyby farsz wyszedł suchy dodać około pół szklanki bulionu i ponownie wymieszać. Smacznego
Mielenie mięsa .
Podsmażanie cebuli i pieczarek.
Przygotowanie farszu po zmieleniu mięsa i dodatków.
Pyszny farsz gotowy.