Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny sposób na danie z fasolą
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2812
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2812
Składniki
Fasolę Jaś moczyć przez całą noc w przegotowanej, schłodzonej wodzie. Następnego dnia gotować ją około 20 minut. Kiełbasę obrać ze skórki, pokroić w plasterki. Mięso umyć, pokroić w kostkę, szynkę pokroić na mniejsze kawałki. Cebulę obrać i pociąć w kostkę. Wszystkie składniki wrzucić na rozgrzany na patelni tłuszcz, smażyć około 15 minut. Posypać solą, pieprzem, chili i papryką. Do fasoli dodać składniki z patelni, koncentrat i gotować jeszcze ok. 15 minut. Danie to można podawać w chlebie. 1 porcja - 750 kcal