Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i syte dania na nadchodzące chłodne dni :)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 48
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 26
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 48
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 26
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Składniki
Fasolę moczę całą noc i gotuję w tej samej wodzie. Dodaje liść laurowy,pieprz w ziarnkach,degustę ,paprykę ostrą i słodką. Dodaje pietruszkę i seler starty na najmniejszych oczkach. Gotuję a w tym czasie przesmażam kiełbaskę ( w pół plasterki),cebulkę w kostkę i 3 ząbki czosnku również w kostkę. Po przesmażeniu dodaje do fasoli wraz z marchewką w plasterki. Gdy fasola będzie miękka dodaje keczup i koncentrat. Smacznego :)