Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka modyfikacji, połączeń smakowych by to ‘zwykłe’ danie nabrało innego wymiaru.
Potrawka z mięsa wieprzowego z marchewką oraz fasolką szparagową w pomidorowy...
Odsłon: 3938
Puszyste, delikatne, nie za słodkie ciasto drożdżowe z rabarbarem to jeden z...
Odsłon: 135
Puszyste, delikatne, nie za słodkie ciasto drożdżowe z rabarbarem to jeden z...
Odsłon: 135
Składniki
Pokrojone kiełbasy smażymy na oleju, do momentu zrumienienia. Wrzucamy posiekaną cebulę, szklimy. Przekładamy do dużej brytfany. Pieczarki kroimy, dodajemy do kiełbasy, lekko oprószamy solą, mieszamy i dusimy przez kwadrans pod przykryciem. Od czasu do czasu mieszamy. Opłukaną fasolkę przekładamy do gara. Całość zalewamy zimną wodą (na równi z całością), zagotowujemy, płomień zmniejszamy. Całość dusimy pod przykryciem przez 60 minut. Pokrywkę zdejmujemy, dorzucamy pomidory z puszki, pastę, pokrojoną w paski paprykę, posiekaną natkę, wlewamy sok. Gotujemy do miękkości papryki. Całość do smaku doprawiamy solą, pieprzem, kminkiem i mieloną kozieradką.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Ciasto Estradowiec
Dania główne
Kotlety szypra
Dania główne
Postny obiad (wegetariański)
Dania główne
Pierogi z mięsem mielonym surowym
Ciasto Estradowiec
Ciasto estradowiec to nic innego jak tradycyjne amerykańskie ciasto ananasowe...
Odsłon: 956
Kotlety szypra
Jest to świetna propozycja obiadowa zarówno dla dorosłych, jak i dzieci. Siek...
Odsłon: 3010