Do góry

Dania główne Przepis na:

Fasolka szparagowa z cukinią i cebulką.

Fasolka szparagowa z cukinią i cebulką.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1026 Ocena: 21380

Dodano:

Odsłon: 1572

Szybki zdrowy i smaczny obiad.

Składniki

  • 400g fasolki szparagowej
  • 1/2 białej i czerwonej cebuli
  • 15 cm młodej cukinii
  • łyżka masła
  • sól i pieprz
  • starty żółty ser
1-2 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Fasolka szparagowa z cukinią i cebulką.

Przygotowanie

  1. Fasolkę ugotować.
    Cebule pokroić w cieńkie piorka i wrzucić na rozgrzany tłuszcz.
    Cukinię pokroić w paski i dodać do cebulek.
    Podsmażyć kilka minut,cukinia szybko będzie usmażona.
    Na talerz dać fasolke i podsmażone cebulki z cukinią.
    Posypać startym serem ,u mnie była mozzarella.

  2. Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń