Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od dawna przybierałam się do zrobienia lodów, szukałam przepisów, inspiracji,...
Odsłon: 256
Od dawna przybierałam się do zrobienia lodów, szukałam przepisów, inspiracji,...
Odsłon: 256
Składniki
Przygotować wywar z kostki rosołowej z zielem i warzywami.Cebulkę pokroić w kostkę,boczek też i przesmażyć,Dodać do wywaru ale bez tłuszczu.Fasolkę z puszek wlać do wywaru,pogotować z 5 minut.Następnie sos rozprowadzić w małej ilości wody i dodać do zupy.Pogotować całość według przepisu na sosie.Dopełnić wodą jeśli trzeba.Należy pamiętać że to ma być zupa średnio gęsta.Na koniec doprawić pieprzem,solą i maggą.Posypać natką pietruszki.Podawać z pieczywem.Wyśmienicie smakuje na drugi dzień.Smacznego.