Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2672
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2982
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2672
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2982
Składniki
Przygotować wywar z kostki rosołowej z zielem i warzywami.Cebulkę pokroić w kostkę,boczek też i przesmażyć,Dodać do wywaru ale bez tłuszczu.Fasolkę z puszek wlać do wywaru,pogotować z 5 minut.Następnie sos rozprowadzić w małej ilości wody i dodać do zupy.Pogotować całość według przepisu na sosie.Dopełnić wodą jeśli trzeba.Należy pamiętać że to ma być zupa średnio gęsta.Na koniec doprawić pieprzem,solą i maggą.Posypać natką pietruszki.Podawać z pieczywem.Wyśmienicie smakuje na drugi dzień.Smacznego.