Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424772
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10629
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336922
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4720
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424772
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10629
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336922
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4720
Składniki
Przygotować wywar z kostki rosołowej z zielem i warzywami.Cebulkę pokroić w kostkę,boczek też i przesmażyć,Dodać do wywaru ale bez tłuszczu.Fasolkę z puszek wlać do wywaru,pogotować z 5 minut.Następnie sos rozprowadzić w małej ilości wody i dodać do zupy.Pogotować całość według przepisu na sosie.Dopełnić wodą jeśli trzeba.Należy pamiętać że to ma być zupa średnio gęsta.Na koniec doprawić pieprzem,solą i maggą.Posypać natką pietruszki.Podawać z pieczywem.Wyśmienicie smakuje na drugi dzień.Smacznego.