Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2212
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2143
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 500
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 917
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1049
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2212
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2143
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 500
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 917
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1049
Składniki
Przygotować wywar z kostki rosołowej z zielem i warzywami.Cebulkę pokroić w kostkę,boczek też i przesmażyć,Dodać do wywaru ale bez tłuszczu.Fasolkę z puszek wlać do wywaru,pogotować z 5 minut.Następnie sos rozprowadzić w małej ilości wody i dodać do zupy.Pogotować całość według przepisu na sosie.Dopełnić wodą jeśli trzeba.Należy pamiętać że to ma być zupa średnio gęsta.Na koniec doprawić pieprzem,solą i maggą.Posypać natką pietruszki.Podawać z pieczywem.Wyśmienicie smakuje na drugi dzień.Smacznego.