Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone dla wegetarian.Super przepis. Polecam.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8542
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7031
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4795
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327498
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8542
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7031
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4795
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327498
Składniki
Wykonanie; Fasolę namoczyć dzień wcześniej, gotować na wolnym ogniu i w połowie gotowania włożyć marchewki ugotować do miękkości w osolonej wodzie.
Cebulę zeszklić na margarynie, dodać do ugotowanej, ostudzonej fasoli i zmielić razem z marchewką. Następnie przyprawić do smaku wymieszać z jajkami i gdy masa jest za rzadka wsypać odpowiednią ilość bułki tartej.
Formować małe kotleciki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor. Najlepiej smakują z ziemniakami z koperkiem.