Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone dla wegetarian.Super przepis. Polecam.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 116
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1810
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14442
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19533
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 116
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1810
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14442
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19533
Składniki
Wykonanie; Fasolę namoczyć dzień wcześniej, gotować na wolnym ogniu i w połowie gotowania włożyć marchewki ugotować do miękkości w osolonej wodzie.
Cebulę zeszklić na margarynie, dodać do ugotowanej, ostudzonej fasoli i zmielić razem z marchewką. Następnie przyprawić do smaku wymieszać z jajkami i gdy masa jest za rzadka wsypać odpowiednią ilość bułki tartej.
Formować małe kotleciki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor. Najlepiej smakują z ziemniakami z koperkiem.