Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam faszerowane warzywa, tym razem przygotowałam cukinię z fasolką szparagową, kiełbaskami śniadaniowymi i serem mozzarellą.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 94
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 140
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4201
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8670
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 94
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 140
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4201
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8670
Składniki
Fasolkę gotujemy do miękkości około 10 minut. Studzimy i kroimy w mniejsze kawałki. Kiełbaski kroimy w plasterki. Ser mozzarella kroimy w kostkę. Fasolkę mieszamy z serem i kiełbaskami. Dodajemy rozkłócone jajko i przyprawy. Cukinię kroimy wzdłuż na pół, wydrążamy środki. Wykładamy farsz. Pieczemy 35-40 minut w 180 stopniach. Smacznego ;)