Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 1401
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 2449
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2262
Dziś kalorie się nie liczą I na takiego paczka czy nawet dwa można sobie śmi...
Odsłon: 237
Jeśli masz ochotę na szybki, a zarazem wyjątkowo pyszny deser, ten przepis je...
Odsłon: 2244
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 1401
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 2449
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2262
Dziś kalorie się nie liczą I na takiego paczka czy nawet dwa można sobie śmi...
Odsłon: 237
Jeśli masz ochotę na szybki, a zarazem wyjątkowo pyszny deser, ten przepis je...
Odsłon: 2244
Składniki
kalarepki obrać i wydrążyć,zostawiając półcentymetrowe ścianki
mięso przygotowac tak jak na kotlety mielone,dodac do mięsa pokrojone drobno suszone pomidory,natke pietruszki i koperek,dokładnie wymieszać i nadziac kalarepki
kalarepki wlożyc do garnka,podlac bulionem wrzywnym,wrzucic marchewki,przyprawyi gotowac na wolnym ogniu do miękkości warzyw,kalarepki świetnie smakuja z ziemniakami i sosem koperkowym