Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 516
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2680
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 736
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2961
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 516
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2680
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 736
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2961
Składniki
kalarepki obrać i wydrążyć,zostawiając półcentymetrowe ścianki
mięso przygotowac tak jak na kotlety mielone,dodac do mięsa pokrojone drobno suszone pomidory,natke pietruszki i koperek,dokładnie wymieszać i nadziac kalarepki
kalarepki wlożyc do garnka,podlac bulionem wrzywnym,wrzucic marchewki,przyprawyi gotowac na wolnym ogniu do miękkości warzyw,kalarepki świetnie smakuja z ziemniakami i sosem koperkowym