Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowane papryki ,soczyste i smaczne.
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 22
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1635
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 230
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 374
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 425
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 22
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1635
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 230
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 374
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 425
Składniki
Papryki kroję na pół i czyszczę środki.
Ryż i resztę składników oprócz masła mieszam ze sobą.W środek każdej rozkrojonej papryki wkładam po kawałku masła i na masło umieszczam nadzienie.
Piekę w piekarniku pół godziny w temperaturze 190 stopni.