Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś klasycznego zrobione nieco inaczej
Miska, patelnia, łyżka, garnek
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 785
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 347
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 6187
Przepis na proste i szybkie w przygotowaniu kluseczki z twarogu, mąki i jajek...
Odsłon: 1380
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2874
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10059
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 785
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 347
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 6187
Przepis na proste i szybkie w przygotowaniu kluseczki z twarogu, mąki i jajek...
Odsłon: 1380
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2874
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10059
Składniki
Mięska wymieszać razem dodać jedno jajko i wcześniej zamoczoną we wodzie i odsączoną bułkę. Dodaj przyprawy. W międzyczasie ugotuj jaka (gotuj ok5-6 min) Z mięsa mielonego uformować 6 kulek, na każdą położyć jajko i formować kotlety.
Obtoczyć w bułce tartej i smażyć na tłuszczu z każdej strony. Podawaj z ulubionymi dodatkami. Smacznego 🫶