Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe podłużne papryczki z farszem z ryżu i pieczarek. Są pyszne.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 36
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3538
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 846
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 36
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3538
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 846
Składniki
Pieczarki oczyścić pokroić w kostkę i usmażyć na maśle doprawiając je do smaku. Do usmażonych pieczarek dodać posiekaną natkę. Serek pokroić w kosteczkę dodać do pieczarek. Ryż ugotować zgodnie z informacją na opakowaniu. Wsypać ryż doprawić do smaku pieprzem, solą i tymiankiem. Wymieszać całość.
Z papryki odkroić ogonki i wydrążyć gniazda nasienne.
Farsz wkładać do papryk. Papryki smażyć lub grillować aż będą miękkie.