Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe podłużne papryczki z farszem z ryżu i pieczarek. Są pyszne.
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 132
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 3207
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 132
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 3207
Składniki
Pieczarki oczyścić pokroić w kostkę i usmażyć na maśle doprawiając je do smaku. Do usmażonych pieczarek dodać posiekaną natkę. Serek pokroić w kosteczkę dodać do pieczarek. Ryż ugotować zgodnie z informacją na opakowaniu. Wsypać ryż doprawić do smaku pieprzem, solą i tymiankiem. Wymieszać całość.
Z papryki odkroić ogonki i wydrążyć gniazda nasienne.
Farsz wkładać do papryk. Papryki smażyć lub grillować aż będą miękkie.