Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super połączenie makaronu farszu i sosu zadowoli każdego smakosza swoim aromatem i smakiem
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2533
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3443
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1527
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2217
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2533
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3443
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1527
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2217
Składniki
Makaron ugotować al dente, odcedzić i przepłukać w zimnej wodzie. Boczek, kiełbasę, cebulę, ogórki i jajka zmielić w maszynce do miesa przez drobne oczka. Dodać musztardę i doprawić przyprawami według uznania i dokładnie wymieszać. Nadziewać ugotowany i wystudzony makaron. Nadziany makaron układać w naczyniu do gotowania na parze oi gotować około 15 minut, aż makaron będzie całkowicie miękki. Nałożyć porcje makaronu na talerz i polać sosem serowym lub innym ulubionym. Gotowe. SMACZNEGO!!!