Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super połączenie makaronu farszu i sosu zadowoli każdego smakosza swoim aromatem i smakiem
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 549
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16821
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 598
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 549
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16821
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 598
Składniki
Makaron ugotować al dente, odcedzić i przepłukać w zimnej wodzie. Boczek, kiełbasę, cebulę, ogórki i jajka zmielić w maszynce do miesa przez drobne oczka. Dodać musztardę i doprawić przyprawami według uznania i dokładnie wymieszać. Nadziewać ugotowany i wystudzony makaron. Nadziany makaron układać w naczyniu do gotowania na parze oi gotować około 15 minut, aż makaron będzie całkowicie miękki. Nałożyć porcje makaronu na talerz i polać sosem serowym lub innym ulubionym. Gotowe. SMACZNEGO!!!