Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super połączenie makaronu farszu i sosu zadowoli każdego smakosza swoim aromatem i smakiem
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Makaron ugotować al dente, odcedzić i przepłukać w zimnej wodzie. Boczek, kiełbasę, cebulę, ogórki i jajka zmielić w maszynce do miesa przez drobne oczka. Dodać musztardę i doprawić przyprawami według uznania i dokładnie wymieszać. Nadziewać ugotowany i wystudzony makaron. Nadziany makaron układać w naczyniu do gotowania na parze oi gotować około 15 minut, aż makaron będzie całkowicie miękki. Nałożyć porcje makaronu na talerz i polać sosem serowym lub innym ulubionym. Gotowe. SMACZNEGO!!!