Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jak dzień pasty...to dzień pasty :-) u mnie prawie codziennie ;-) 3 rodzaje fettuccine z krewetami,szpinakiem i parmezanem :-) polecam wszystkim pastoholikom ;-)
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1052
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 555
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1052
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 555
Składniki
krewety rozmrażamy fettuccine gotujemy- wszystkie 3 rodzaje w jednym garze-al dente kroimy czosnek na plasterki cieniutkie rozgrzewamy patelnię i wrzucamy czosnek z krewetami,dodajemy wszystkie przyprawy,odrobinę wina,cukier i troszkę zielonej pietruszki smażymy na piękny lekko złocisty kolor z lekka konsystencjà sosu
odcedzone fettuccine układamy na talerzu,dodajemy krewetki,dekorujemy szpinakiem,zielonà pietruszkà i posypujemy sporà ilościà startego parmezanu możemy podlać jeszcze oliwà z oliwek Smacznego życzę Wszystkim ;-)