Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic prostszego, łatwego a zarazem pysznego do zrobienia jak kotlety pod migdałową pierzynką.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5701
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8904
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7980
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5481
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5701
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8904
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7980
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5481
Składniki
1. Mięso kroimy na duże plastry, doprawiamy przyprawą do kurczaka oraz solą. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
2. Do miski wsypujemy bulkę tartą, wlewamy roztopione masło, dodajemy migdały oraz ser żółty starty na tarce o dużych oczach i dokładnie mieszamy. 3. Rozkładamy na każdym kawałku mięsa, tak żeby mięso było przykryte. 9. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku 35 minut w 180 °C.
4. Kotlety gotowe. 5. Smacznego.