Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawka którą można podać np. z ryżem , makaronem. Delikatne mięso z kurczaka z paprykami w pikantnym sosie.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 169
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4375
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11890
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6779
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5592
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 169
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4375
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11890
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6779
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5592
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, smażymy na rozgrzanym oleju, solimy.
2. Cebulę obieramy , kroimy w kostkę i na drugiej patelni prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Papryki kroimy w drobne paseczki.
6. Dodajemy do grzybów.
7. Kukurydzę odlewamy z zalewy i wsypujemy do warzyw.
8. Doprawiamy chili.
9. Wlewamy sos sojowy.
10. Dodajemy przecier i nadal prużymy.
11. Śmietanę łączymy z mąką, hartując łączymy z sosem.
12. Warzywa wraz sosem przekładamy na mięso. 13. Danie gotowe. 14. Smacznego.