Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet przykryty ananasem z dodatkiem konfitury z borówki to nie tylko danie pyszne również ozdoba stołu.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1110
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1107
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13095
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1110
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1107
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13095
Składniki
1. Fileta kroimy na mniejsze plastry 2. Obsmażamy na oleju z obu stron z dodatkiem curry i soli.
3. Następnie układamy na papierze do pieczenia
4. Na każdy kawałek układamy ananasa.
5. W otwór ananasa wkładamy konfitur z borówki.
6. Na koniec przykrywamy plastrem sera.
7. Zapiekamy w piekarniku 20 minut w 180 ˚C. 8. Danie gotowe. 9. Smacznego.