Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet przykryty ananasem z dodatkiem konfitury z borówki to nie tylko danie pyszne również ozdoba stołu.
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2039
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 343
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 766
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17226
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2039
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 343
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 766
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17226
Składniki
1. Fileta kroimy na mniejsze plastry 2. Obsmażamy na oleju z obu stron z dodatkiem curry i soli.
3. Następnie układamy na papierze do pieczenia
4. Na każdy kawałek układamy ananasa.
5. W otwór ananasa wkładamy konfitur z borówki.
6. Na koniec przykrywamy plastrem sera.
7. Zapiekamy w piekarniku 20 minut w 180 ˚C. 8. Danie gotowe. 9. Smacznego.