Do góry

Dania główne Przepis na:

Filet z czarniaka w serowej panierce

Filet z czarniaka w serowej panierce

Autor:

Przepisów i artykułów: 2279 Ocena: 50093

Dodano:

Odsłon: 2790

Jedna z najsmaczniejszych (dla nas) ryb, otulona serową panierką.

Składniki

  • 500 g filetów z czarniaka
  • 6 łyżek mąki
  • 2 jajka
  • 1 szklanka startego parmezanu
  • sól, pieprz
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Filet z czarniaka w serowej panierce

Przygotowanie

  1. Filety kroimy na kawałki takie, jakie lubimy. Oprószamy solą i pieprzem.

    Filety obtaczamy w mące, rozkłóconym jajku i serze.

    Smażymy na rumiano.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń