Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj ryba w roli głównej : filety z dorsza pieczone z bazyliowym pesto i pomidorami. Nieskomplikowane, szybkie w przygotowaniu i smaczne. Idealne na lekki obiad lub kolację. Do tak przygotowanej ryby świetnie pasują pieczone ziemniaczki. Pycha
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 28
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 44
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10515
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 99
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 28
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 44
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10515
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 99
Składniki
Filety z dorsza oprószyć z obu stron solą i pieprzem. Ułożyć je w naczyniu żaroodpornym, każdy posmarować 2 łyżeczkami pesto z bazylii. Na pesto ułożyć plastry pomidorów. Oprószyć odrobiną oregano. Piec w temperaturze 190 stopni przez około 15 minut.