Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj ryba w roli głównej : filety z dorsza pieczone z bazyliowym pesto i pomidorami. Nieskomplikowane, szybkie w przygotowaniu i smaczne. Idealne na lekki obiad lub kolację. Do tak przygotowanej ryby świetnie pasują pieczone ziemniaczki. Pycha
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 151
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22363
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 172
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 151
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22363
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 172
Składniki
Filety z dorsza oprószyć z obu stron solą i pieprzem. Ułożyć je w naczyniu żaroodpornym, każdy posmarować 2 łyżeczkami pesto z bazylii. Na pesto ułożyć plastry pomidorów. Oprószyć odrobiną oregano. Piec w temperaturze 190 stopni przez około 15 minut.