Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidor połączony z papryką to idealna kompozycja smakowa a jak dodamy serek wyjdzie nam soczysta pierzynka ????
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 160
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 160
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
1. Fileta kroimy na większe kawałki, doprawiamy przyprawą oraz solą.
2. Następnie obtaczamy w roztrzepanym widelcem jajku.
3. Panierujemy w bułce tartej.
4. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
5. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
6. Paprykę drobno kroimy, przekładamy do naczynia.
7. Pomidory również drobno kroimy, łączymy z papryką.
8. Dodajemy serek. Dokładnie mieszamy.
9. Farsz układamy na kotletach.
10. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach, posypujemy farsz.
11. Zapiekamy 20 minut w 180°C.
12. Danie Gotowe. 13. Smacznego.