Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z dodatkami tworzy aromatyczne danie.
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 107
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 78
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 107
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 78
Składniki
Filety z kurczaka pokroić na plastry, lekko rozbić. Doprawić solą i pieprzem, przyprawą do kurczaka.
Posmarować chrzanem.
Ser utrzeć na tarce o grubszych otworach, posypać po przygotowanych porcjach, ułożyć pomidora.
Jajka roztrzepać, plastry spiąć wykałaczką i zanurzyć w jajku.
Płatki pokruszyć i panierować w nich porcje fileta. Naczynie żaroodporne skropić olejem i ułożyć w nim, przygotowane porcje fileta.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni ,wstawić, i piec 30 minut,aż panierka będzie dobrze rumiana.
Podawać z ziemniakami i mizerią.