Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie pesto i sera camembert zawsze się sprawdza. Zapieczone z filetem okazały się strzałem w dziesiątkę:).
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30939
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3645
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4600
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30939
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3645
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4600
Składniki
Filety rozbijamy za pomocą tłuczka jak na kotlety. Posypujemy je solą i pieprzem, układamy w naczyniu żaroodpornym.
Każdy filet smarujemy pesto, układamy plastry pomidora a na wierzch pokrojony w plastry ser camembert.
Filety zapiekamy w temperaturze 200 stopni przez 30 minut. Przed podaniem posypujemy posiekaną natką pietruszki.