Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie pesto i sera camembert zawsze się sprawdza. Zapieczone z filetem okazały się strzałem w dziesiątkę:).
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10170
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2787
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1903
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 734
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 4009
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10170
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2787
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1903
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 734
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 4009
Składniki
Filety rozbijamy za pomocą tłuczka jak na kotlety. Posypujemy je solą i pieprzem, układamy w naczyniu żaroodpornym.
Każdy filet smarujemy pesto, układamy plastry pomidora a na wierzch pokrojony w plastry ser camembert.
Filety zapiekamy w temperaturze 200 stopni przez 30 minut. Przed podaniem posypujemy posiekaną natką pietruszki.