Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie pesto i sera camembert zawsze się sprawdza. Zapieczone z filetem okazały się strzałem w dziesiątkę:).
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7994
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 345
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3419
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 621
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7994
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 345
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3419
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 621
Składniki
Filety rozbijamy za pomocą tłuczka jak na kotlety. Posypujemy je solą i pieprzem, układamy w naczyniu żaroodpornym.
Każdy filet smarujemy pesto, układamy plastry pomidora a na wierzch pokrojony w plastry ser camembert.
Filety zapiekamy w temperaturze 200 stopni przez 30 minut. Przed podaniem posypujemy posiekaną natką pietruszki.