Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie pesto i sera camembert zawsze się sprawdza. Zapieczone z filetem okazały się strzałem w dziesiątkę:).
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 912
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1046
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2093
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 912
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1046
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2093
Składniki
Filety rozbijamy za pomocą tłuczka jak na kotlety. Posypujemy je solą i pieprzem, układamy w naczyniu żaroodpornym.
Każdy filet smarujemy pesto, układamy plastry pomidora a na wierzch pokrojony w plastry ser camembert.
Filety zapiekamy w temperaturze 200 stopni przez 30 minut. Przed podaniem posypujemy posiekaną natką pietruszki.