Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wartościowa kolacja bądź lunch .Szybko i zdrowo !
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 911
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9121
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 911
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9121
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Ryż gotujemy zgodnie z instrukcją. Brokuł dzielimy na małe różyczki i wstawiamy na naczynie parowe (u mnie elektryczne) łososia przyprawiamy i układamy pod brokułem na drugiej wierzy na około 15-20 min . Jeśli nie posiadacie steam tower ,to brokuła gotujemy Al dente a łososia układamy na folii i dajemy do piekarnika na 15 min góra/dół 170 stopni Po tym czasie odcedzamy ryż . Brokuł przekładamy na rozgrzaną oliwę najlepiej na głębszej patelni , podsmażany chwilkę i dodajemy ryż .Mieszamy ,doprawiamy , gdy składniki się połączą wbijamy 2 jajka i mieszamy aż się zetną .Przekładamy na talerze w towarzystwie Łososia . Szczerze polecam steam tower pyszne jedzenie i lepszy smak