Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z mintaja w panierce z sezamem idealna rybka do ziemniaczków i surówki z kiszonej kapusty
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 223
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 263
Oponki dubajskie to deser, który zainspirowała popularność czekolady dubajski...
Odsłon: 1026
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 223
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 263
Oponki dubajskie to deser, który zainspirowała popularność czekolady dubajski...
Odsłon: 1026
Składniki
Filety z mintaja rozmrażamy i dokładnie osuszamy. Każdego fileta solimy i pieprzymy. Do jednej miski wbijamy jajko obtaczamy w nim fileta a następnie w drugiej misce mieszamy bułkę tartą, słodką paprykę oraz sezam i również obtaczamy rybę. Smażymy na oleju. Podajemy z ziemniaczkami i dowolną surówką.