Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z mintaja w panierce z sezamem idealna rybka do ziemniaczków i surówki z kiszonej kapusty
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30943
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3648
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4720
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30943
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3648
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4720
Składniki
Filety z mintaja rozmrażamy i dokładnie osuszamy. Każdego fileta solimy i pieprzymy. Do jednej miski wbijamy jajko obtaczamy w nim fileta a następnie w drugiej misce mieszamy bułkę tartą, słodką paprykę oraz sezam i również obtaczamy rybę. Smażymy na oleju. Podajemy z ziemniaczkami i dowolną surówką.