Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z mintaja w panierce z sezamem idealna rybka do ziemniaczków i surówki z kiszonej kapusty
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 32
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 158
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 141
W alternatywie do karpia oraz ryby po grecku na Święta w tym roku proponuję f...
Odsłon: 39
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 135
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 32
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 158
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 141
W alternatywie do karpia oraz ryby po grecku na Święta w tym roku proponuję f...
Odsłon: 39
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 135
Składniki
Filety z mintaja rozmrażamy i dokładnie osuszamy. Każdego fileta solimy i pieprzymy. Do jednej miski wbijamy jajko obtaczamy w nim fileta a następnie w drugiej misce mieszamy bułkę tartą, słodką paprykę oraz sezam i również obtaczamy rybę. Smażymy na oleju. Podajemy z ziemniaczkami i dowolną surówką.