Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażone kawałki fileta z morszczuka podane z ugotowanymi ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8776
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7554
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5156
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328315
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8776
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7554
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5156
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328315
Składniki
Surówka: Surówkę przygotowujemy na samym początku. Kapustę kroimy w drobne paski, obraną marchew ścieramy na dużych oczkach, cebulę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki doprawiamy pieprzem ziołowym i solą, dodajemy majonez i mieszamy. Tak przygotowaną surówkę wstawiamy przykrytą do lodówki.
Wykonanie dania: Wymyte, osuszone filety tniemy na połówki, przyprawiamy pieprzem cytrynowym, solą, panierujemy w jajku i bułce tartej i smażymy na gorącym oleju na rumiany kolor. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone filety podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką z kapusty. Smacznego!!!