Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażone kawałki fileta z morszczuka podane z ugotowanymi ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Surówka:
Surówkę przygotowujemy na samym początku. Kapustę kroimy w drobne paski, obraną marchew ścieramy na dużych oczkach, cebulę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki doprawiamy pieprzem ziołowym i solą, dodajemy majonez i mieszamy. Tak przygotowaną surówkę wstawiamy przykrytą do lodówki.
Wykonanie dania:
Wymyte, osuszone filety tniemy na połówki, przyprawiamy pieprzem cytrynowym, solą, panierujemy w jajku i bułce tartej i smażymy na gorącym oleju na rumiany kolor. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone filety podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką z kapusty.
Smacznego!!!
Zrobiłam ostatnio na obiad, na szybko i właściwie z niczego. Same ziemniaki s...
Odsłon: 80144
Filety z morszczuka duszone w warzywach z dużą ilością przypraw i winem wytra...
Odsłon: 1107
Tym razem pomysł na dorsza pieczonego w piekarniku w gęstym sosie pomidorowym...
Odsłon: 7568
Prosty i szybki przepis na ciasto na pizzę! Ja jako laik w pieczeniu i gotowa...
Odsłon: 32
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 10452
Sernik ma różne oblicza. Wolisz ten ciężki, wilgotny, lekko kwaskowy? Czy kre...
Odsłon: 350
Delikatne, mięciutkie, pachnące śliwką i marcepanem. Stary domowy przepis któ...
Odsłon: 111
Prosty i szybki przepis na ciasto na pizzę! Ja jako laik w pieczeniu i gotowa...
Odsłon: 32
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 10452
Sernik ma różne oblicza. Wolisz ten ciężki, wilgotny, lekko kwaskowy? Czy kre...
Odsłon: 350
Delikatne, mięciutkie, pachnące śliwką i marcepanem. Stary domowy przepis któ...
Odsłon: 111
Składniki
Surówka: Surówkę przygotowujemy na samym początku. Kapustę kroimy w drobne paski, obraną marchew ścieramy na dużych oczkach, cebulę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki doprawiamy pieprzem ziołowym i solą, dodajemy majonez i mieszamy. Tak przygotowaną surówkę wstawiamy przykrytą do lodówki.
Wykonanie dania: Wymyte, osuszone filety tniemy na połówki, przyprawiamy pieprzem cytrynowym, solą, panierujemy w jajku i bułce tartej i smażymy na gorącym oleju na rumiany kolor. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone filety podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką z kapusty. Smacznego!!!
Przepisy Dania główne
Dania główne
Ciasto na pizzę
Dania główne
Kotlety mielone z cukinii
Dania główne
Pierogi z kaszą gryczaną i grzybami
Dania główne
Tarta z kurkami i boczkiem (średnica 32 cm)
Ciasto na pizzę
Prosty i szybki przepis na ciasto na pizzę! Ja jako laik w pieczeniu i gotowa...
Odsłon: 32
Kotlety mielone z cukinii
Pełne smaku!
Odsłon: 611