Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny sposób na pierś z kurczaka nadziewaną pastą paprykową .
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 61
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4311
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2589
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 61
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4311
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2589
Składniki
1. Fileta kroimy na mniejsze plastry i rozbijamy tak aby nie porobić dziur.
2. Mięso solimy. 3. Smarujemy pastą paprykową.
4. Posypujemy startym serem na tarce o dużych oczkach.
5. Ciasno zwijamy roladki
6. Obtaczamy w rozmąconym jajku. 7. Następnie w bułce tartej. 8. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
9. Roladki gotowe. 10. Smacznego