Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieco kaloryczna, ale jednocześnie niesamowicie smakowita opcja obiadowa :D Serdecznie polecam i zachęcam do przygotowania.
Gnocchi to włoskie ziemniaczane kluseczki, przypominające nasze kopytka. Skor...
Odsłon: 45
Lubisz włoską kuchnię? Jeśli tak, z pewnością smakuje ci risotto. Czy wiesz,...
Odsłon: 1069
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 308
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 1402
Gnocchi to włoskie ziemniaczane kluseczki, przypominające nasze kopytka. Skor...
Odsłon: 45
Lubisz włoską kuchnię? Jeśli tak, z pewnością smakuje ci risotto. Czy wiesz,...
Odsłon: 1069
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 308
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 1402
Składniki
Piersi z kurczaka myjemy, osuszamy i pozbywamy się błonek. Następnie przekrawamy je na pół i lekko rozbijamy
Blaszkę do pieczenia wykładamy papierem i układamy na niej filety, które posypujemy przyprawą do kurczaka
Każdy z kotletów smarujemy ok. 1 łyżką majonezu
Marchewkę i ser ścieramy na tarce o dużych oczkach, a następnie układamy warstwami na mięsie.
Masło ścieramy na tarce o dużych oczkach bezpośrednio nad blaszką.
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180* (grzałka góra-dół) przez 40 min.