Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieco kaloryczna, ale jednocześnie niesamowicie smakowita opcja obiadowa :D Serdecznie polecam i zachęcam do przygotowania.
Propozycja na syte i smaczne danie główne dla wegetarian oraz wielbicieli owo...
Odsłon: 61
Pyszna i kolorowa sałatka pełna smaków. Por karmelizowany z gruszką nadaje sł...
Odsłon: 56
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 98
Czyli pasztecik na kanapki gdzie dynia dodaje kremowości.
Odsłon: 66
Propozycja na syte i smaczne danie główne dla wegetarian oraz wielbicieli owo...
Odsłon: 61
Pyszna i kolorowa sałatka pełna smaków. Por karmelizowany z gruszką nadaje sł...
Odsłon: 56
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 98
Czyli pasztecik na kanapki gdzie dynia dodaje kremowości.
Odsłon: 66
Składniki
Piersi z kurczaka myjemy, osuszamy i pozbywamy się błonek. Następnie przekrawamy je na pół i lekko rozbijamy
Blaszkę do pieczenia wykładamy papierem i układamy na niej filety, które posypujemy przyprawą do kurczaka
Każdy z kotletów smarujemy ok. 1 łyżką majonezu
Marchewkę i ser ścieramy na tarce o dużych oczkach, a następnie układamy warstwami na mięsie.
Masło ścieramy na tarce o dużych oczkach bezpośrednio nad blaszką.
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180* (grzałka góra-dół) przez 40 min.