Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony, panierowany filet z ryby morskiej, podany z młodymi kartofelkami posypanymi koperkiem, jajkiem sadzonym i surówką z pekińskiej kapusty.
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 17
Przepis dnia
Pałki z kurczaka w boczku to pomysł na tradycyjny obiad w nieco innej, bardzi...
Odsłon: 3017
Hiszpański flan to klasyczny deser o aksamitnej, kremowej konsystencji. Jego...
Odsłon: 2739
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3364
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 17
Przepis dnia
Pałki z kurczaka w boczku to pomysł na tradycyjny obiad w nieco innej, bardzi...
Odsłon: 3017
Hiszpański flan to klasyczny deser o aksamitnej, kremowej konsystencji. Jego...
Odsłon: 2739
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3364
Składniki
Na początek robimy surówkę z pekińskiej kapusty. Kapustę kroimy w paski o szerokości 1 centymetra, można na mniejsze, jak kto lubi. Marchew obieramy ze skórki i trzemy na dużych oczkach, obraną cebulę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki surówki mieszamy, dodajemy oliwę sól i pieprz ziołowy, ponownie mieszamy. Na koniec dodajemy majonez i jeszcze raz mieszamy wszystkie składniki, przykrywamy folią i wkładamy do lodówki.
Młode kartofelki obieramy, myjemy i gotujemy w osolonej wodzie. Podczas gdy gotują się kartofle, smażymy panierowane filety rybne. Usmażone filety podajemy z posypanymi koperkiem kartofelkami młodymi, sadzonym jajkiem i surówką z pekińskiej kapusty. Smacznego!!!