Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szałwia przyjemnie aromatyzuję mięsa.
Puszyste, delikatne, nie za słodkie ciasto drożdżowe z rabarbarem to jeden z...
Odsłon: 134
Puszyste, delikatne, nie za słodkie ciasto drożdżowe z rabarbarem to jeden z...
Odsłon: 134
Składniki
Filet podzieliłam na porcje. Przyprawiłam je solą i pieprzem, potem obsypałam kaszą manną i położyłam listki szałwii. Rybą najpierw usmażyłam od strony skóry. A potem od strony mięsa. Szałwia podgrzewana na oliwie doda rybie niesamowitego bogatego aromatu.
Ryba świetnie też smakuje skropiona sokiem z cytryny przed jedzeniem. Smacznego :)
Przepisy Dania główne
Dania główne
Ciasto Estradowiec
Dania główne
Kotlety szypra
Dania główne
Postny obiad (wegetariański)
Dania główne
Pierogi z mięsem mielonym surowym
Ciasto Estradowiec
Ciasto estradowiec to nic innego jak tradycyjne amerykańskie ciasto ananasowe...
Odsłon: 946
Kotlety szypra
Jest to świetna propozycja obiadowa zarówno dla dorosłych, jak i dzieci. Siek...
Odsłon: 2976