Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szałwia przyjemnie aromatyzuję mięsa.
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 66
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5452
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2543
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 66
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5452
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2543
Składniki
Filet podzieliłam na porcje. Przyprawiłam je solą i pieprzem, potem obsypałam kaszą manną i położyłam listki szałwii. Rybą najpierw usmażyłam od strony skóry. A potem od strony mięsa. Szałwia podgrzewana na oliwie doda rybie niesamowitego bogatego aromatu.
Ryba świetnie też smakuje skropiona sokiem z cytryny przed jedzeniem. Smacznego :)