Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szałwia przyjemnie aromatyzuję mięsa.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2681
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5434
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 242
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2681
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5434
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 242
Składniki
Filet podzieliłam na porcje. Przyprawiłam je solą i pieprzem, potem obsypałam kaszą manną i położyłam listki szałwii. Rybą najpierw usmażyłam od strony skóry. A potem od strony mięsa. Szałwia podgrzewana na oliwie doda rybie niesamowitego bogatego aromatu.
Ryba świetnie też smakuje skropiona sokiem z cytryny przed jedzeniem. Smacznego :)