Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szałwia przyjemnie aromatyzuję mięsa.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1299
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420781
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1874
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1299
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420781
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1874
Składniki
Filet podzieliłam na porcje. Przyprawiłam je solą i pieprzem, potem obsypałam kaszą manną i położyłam listki szałwii. Rybą najpierw usmażyłam od strony skóry. A potem od strony mięsa. Szałwia podgrzewana na oliwie doda rybie niesamowitego bogatego aromatu.
Ryba świetnie też smakuje skropiona sokiem z cytryny przed jedzeniem. Smacznego :)