Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szałwia przyjemnie aromatyzuję mięsa.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10955
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6278
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5398
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13228
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4980
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10955
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6278
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5398
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13228
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4980
Składniki
Filet podzieliłam na porcje. Przyprawiłam je solą i pieprzem, potem obsypałam kaszą manną i położyłam listki szałwii. Rybą najpierw usmażyłam od strony skóry. A potem od strony mięsa. Szałwia podgrzewana na oliwie doda rybie niesamowitego bogatego aromatu.
Ryba świetnie też smakuje skropiona sokiem z cytryny przed jedzeniem. Smacznego :)