Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy pomysł na danie z filetem kurczaka, które zachwyci każdego bez wyjątku. Świetna alternatywa dla tradycyjnych piersi z kurczaka. Koniecznie musisz Spróbować. Danie w zaledwie kilka minut.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44689
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182168
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 293
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44689
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182168
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 293
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, odcinamy odstające części. Doprawiamy przyprawą do kurczaka oraz solą.
2. Naczynie żaroodporne smarujemy oliwą i układamy mięso. 3. Szparagi myjemy usuwamy twarde części i układamy obok mięsa. 4. Paprykę myjemy, usuwamy nasiona, kroimy w podłużne paski i również układamy obok mięsa. 5. Papryczkę chili myjemy, osuszamy, usuwamy nasiona, kroimy w małe paseczki i układamy na mięsie. 6. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku 30 minut w 180°C,
7. Dziesięć minut przed końcem pieczenia układamy obok mięsa pomidory.
8. Danie gotowe, przed podaniem układamy roszponkę. 9. Smacznego.