Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy pomysł na danie z filetem kurczaka, które zachwyci każdego bez wyjątku. Świetna alternatywa dla tradycyjnych piersi z kurczaka. Koniecznie musisz Spróbować. Danie w zaledwie kilka minut.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10302
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5936
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5295
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12750
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4512
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10302
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5936
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5295
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12750
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4512
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, odcinamy odstające części. Doprawiamy przyprawą do kurczaka oraz solą.
2. Naczynie żaroodporne smarujemy oliwą i układamy mięso. 3. Szparagi myjemy usuwamy twarde części i układamy obok mięsa. 4. Paprykę myjemy, usuwamy nasiona, kroimy w podłużne paski i również układamy obok mięsa. 5. Papryczkę chili myjemy, osuszamy, usuwamy nasiona, kroimy w małe paseczki i układamy na mięsie. 6. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku 30 minut w 180°C,
7. Dziesięć minut przed końcem pieczenia układamy obok mięsa pomidory.
8. Danie gotowe, przed podaniem układamy roszponkę. 9. Smacznego.