Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysty, dietetyczny filet
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1217
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 331
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1217
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 331
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Składniki
Pieczarki, cebulę i paprykę pokroić w kostkę, przesmażyć na maśle, doprawić do smaku, wystudzić
Filety umyć, wysuszyć, odciąć małe fileciki, a duże rozciąć na połowę, ale nie do końca. Małe filety pokroić w kostkę i dodać do farszu. Gotowy farsz włożyć do kieszonek i spiąć wykałaczkami, posypać przyprawami
Filety włożyć do rękawa do pieczenia. Piec ok 50 min w 180", przeciąć folię i piec jeszcze ok 20 min, mięsko się przyrumieni.