Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysty, dietetyczny filet
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5332
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34492
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2147
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113812
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5332
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34492
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2147
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113812
Składniki
Pieczarki, cebulę i paprykę pokroić w kostkę, przesmażyć na maśle, doprawić do smaku, wystudzić
Filety umyć, wysuszyć, odciąć małe fileciki, a duże rozciąć na połowę, ale nie do końca. Małe filety pokroić w kostkę i dodać do farszu. Gotowy farsz włożyć do kieszonek i spiąć wykałaczkami, posypać przyprawami
Filety włożyć do rękawa do pieczenia. Piec ok 50 min w 180", przeciąć folię i piec jeszcze ok 20 min, mięsko się przyrumieni.