Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 24-08-2023
Odrobina urozmaicenia ulubionej ryby w panierce.
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 231
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 139
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 28008
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 231
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 139
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 28008
Składniki
Każdy ma w domu jakieś egzotyczne pasty kupione pod wpływem chwili. Świetnie komponują się z mięsami i rybą. Filety trezba wysmarować pastą lub podobną. ps. Miałam mrożone filety, więc je rozmroziłam i osuszyłam.
Do filetów z ryby używam mąki krupczatki, doskonale wchłania pozostałą wilgoć i panierka jest wręcz jak "sklepowa". Opanierowane filety smaży się na rumiano, i odkłada na ręczniki papierowe, aby zredukować nadmiar tłuszczu.
Smacznego :)