Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 24-08-2023
Odrobina urozmaicenia ulubionej ryby w panierce.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 75
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 113
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 75
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 113
Składniki
Każdy ma w domu jakieś egzotyczne pasty kupione pod wpływem chwili. Świetnie komponują się z mięsami i rybą. Filety trezba wysmarować pastą lub podobną. ps. Miałam mrożone filety, więc je rozmroziłam i osuszyłam.
Do filetów z ryby używam mąki krupczatki, doskonale wchłania pozostałą wilgoć i panierka jest wręcz jak "sklepowa". Opanierowane filety smaży się na rumiano, i odkłada na ręczniki papierowe, aby zredukować nadmiar tłuszczu.
Smacznego :)