Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miruna w pomidorach smakuje wybornie.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34905
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16787
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34905
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16787
Składniki
Wykonanie: Warzywa drobno posiekać i przysmażyć na wolnym ogniu. Następnie podlać winem, posypać natką pietruszki, włożyć filety, wlać pomidory i doprawić do smaku. Dusić na wolnym ogniu około 30 minut i podawać np.: z pieczonymi ziemniakami, można potrawę zagęścić śmietaną.