Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli zrobiliście więcej filetów z kurczaka w panierce niż potrzebujecie, możecie część z nich wykorzystać w nowy sposób. Przepis, który tu podaję jest wymysłem mego taty tak naprawdę, a ja tylko go troszkę zmieniłam. Filety są bardzo smaczne.
Naczynie do pieczenia, praska do czosnku, nóż i deska do krojenia blender, tarka do jarzyn
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8654
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7240
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4951
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327900
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8654
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7240
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4951
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327900
Składniki
Pomidory z puszki blendujemy przez 5 sekund
Przyprawiamy czosnkiem przepuszczonym przez praskę, dodajemy oregano, mieszamy.
Sos wykładamy do naczynia, w którym będziemy piec.
Na sos pomidorowy kładziemy filety.
Filety posypujemy startym na tarce serem
Ser posypujemy posiekaną świeżą bazylią.
Wkładamy do piekarnika na 20 minut w temperaturze 190 stopni Celsjusza na opcję góra -dół. Podajemy z ziemniakami i surówką.