Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny obiad dla całej rodziny, alternatywa dla zwykłych kotletów smażonych na patelni.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 230
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1159
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 230
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1159
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć. Dodać pokrojony, surowy brokuł, dolać trochę wody i dusić ok. 10 minut pod przykryciem. Na koniec dodać posiekany czosnek.
Do mięsa mielonego dodać mąkę, bułkę tartą, jajka, mozzarellę i przyprawy, na koniec uduszone brokuły. Wymieszać. Uformować kotlety i wyłożyć na blachę. Piec w temperaturze ok. 220 stopni przez 15-20 minut. Podawać z buraczkami lub ulubioną sałatką. Smacznego!