Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny obiad dla całej rodziny, alternatywa dla zwykłych kotletów smażonych na patelni.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11964
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16493
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5305
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11964
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16493
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5305
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć. Dodać pokrojony, surowy brokuł, dolać trochę wody i dusić ok. 10 minut pod przykryciem. Na koniec dodać posiekany czosnek.
Do mięsa mielonego dodać mąkę, bułkę tartą, jajka, mozzarellę i przyprawy, na koniec uduszone brokuły. Wymieszać. Uformować kotlety i wyłożyć na blachę. Piec w temperaturze ok. 220 stopni przez 15-20 minut. Podawać z buraczkami lub ulubioną sałatką. Smacznego!