Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym ziołowym winegretem.
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30491
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2522
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30491
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2522
Składniki
Wyszorowałam flądry. I dałam je do parownika wraz z różyczkami kalafiora.
Posiekałam zioła i dałam je do sosu winegret. Ryby parowały się około 10 minut- były niewielkie. Mięso ma odchodzić od kręgosłupa. Gorące ryby, kalafiora i pomidory polałam ziołowym winegretem. Gotowe!
Smacznego :)