Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym ziołowym winegretem.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5431
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154741
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1021
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 439
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5431
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154741
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1021
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 439
Składniki
Wyszorowałam flądry. I dałam je do parownika wraz z różyczkami kalafiora.
Posiekałam zioła i dałam je do sosu winegret. Ryby parowały się około 10 minut- były niewielkie. Mięso ma odchodzić od kręgosłupa. Gorące ryby, kalafiora i pomidory polałam ziołowym winegretem. Gotowe!
Smacznego :)