Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chrupiące kotleciki z ziemniaków z nadzieniem z makreli i żółtym serem
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 57
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 24
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 40
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 244
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 349
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 57
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 24
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 40
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 244
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 349
Składniki
Ugotowane ziemniaki dobrze ubić tłuczkiem dodać jajka i mąke , troszkę soli i zagnieść ciasto.Makrele poobierać z ości i podzielić na małe kawałki,ser pokroić na grubsze kawałki(kwadraciki).Brać po kawałku ciasta (dłońmi oprószonymi mąką)rozplaszczyć na dłoni w środek położyć kawałki makreli i kawałek żółtego sera i zlepić brzegi formując płaskiego kotlecika następnie opanierować go w bułce tartej,gotowe kotleciki smażyć na oleju(olej powinien sięgać do połowy kotlecików) podawać z ulubioną surówką i sosem,Życzę smacznego.