Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotleciki w aromatyczny sosie grzybowym.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 796
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5627
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9479
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 225
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 796
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5627
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9479
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 225
Składniki
1. Grzyby gotujemy w wodzie.
2. Mięso mielone przekładamy do miski.
3. Cebulę obieramy, drobno kroimy dodajemy do mięsa.
4. Wbijamy jajko.
5. Wsypujemy majeranek oraz sól.
6. Dodajemy bułkę tartą.
7. Formujemy duże krążki
8. Smarujemy musztardą.
9. Boczek kroimy w kostkę, wykładamy po trochu na każdy krążek mięsa
10. Zawijamy.
11. Obtaczamy w mące.
12. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
13. Grzyby wraz z sosem przelewamy do brytfanki.
14. Do grzybów przekładamy kotlety i gotujemy.
15. Robimy zaprawkę z 2 łyżek mąki i zimnej wody, hartując wlewamy do kotletów.
16. Danie gotowe. 17. Smacznego