Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotleciki w aromatyczny sosie grzybowym.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9999
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2630
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1751
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 664
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3868
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9999
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2630
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1751
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 664
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3868
Składniki
1. Grzyby gotujemy w wodzie.
2. Mięso mielone przekładamy do miski.
3. Cebulę obieramy, drobno kroimy dodajemy do mięsa.
4. Wbijamy jajko.
5. Wsypujemy majeranek oraz sól.
6. Dodajemy bułkę tartą.
7. Formujemy duże krążki
8. Smarujemy musztardą.
9. Boczek kroimy w kostkę, wykładamy po trochu na każdy krążek mięsa
10. Zawijamy.
11. Obtaczamy w mące.
12. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
13. Grzyby wraz z sosem przelewamy do brytfanki.
14. Do grzybów przekładamy kotlety i gotujemy.
15. Robimy zaprawkę z 2 łyżek mąki i zimnej wody, hartując wlewamy do kotletów.
16. Danie gotowe. 17. Smacznego