Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatnie aromatyczna,kremowa i sycàca uczta makaronowa ;-)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10431
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6019
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5319
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12867
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4613
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10431
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6019
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5319
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12867
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4613
Składniki
fusilli gotujemy al dente siekamy czosnek i pietruszkę,peperoni kroimy w cienkie plasterki na rozgrzanà patelnię wrzucamy czosnek i peperoni i suszone pomidory pokrojone w paseczki, szklimy dodajemy mascarpone i kurkumę,mieszamy i podsmażamy do konsystencji sosu,solimy,dodajemy pieprz,odrobinę oliwy z oliwek i chilli fusilli podajemy z sosem,dekorujemy kawałkami mozzarelli I posypujemy pietruszkà Smacznego ;-)