Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatnie aromatyczna,kremowa i sycàca uczta makaronowa ;-)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 200
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 200
Składniki
fusilli gotujemy al dente siekamy czosnek i pietruszkę,peperoni kroimy w cienkie plasterki na rozgrzanà patelnię wrzucamy czosnek i peperoni i suszone pomidory pokrojone w paseczki, szklimy dodajemy mascarpone i kurkumę,mieszamy i podsmażamy do konsystencji sosu,solimy,dodajemy pieprz,odrobinę oliwy z oliwek i chilli fusilli podajemy z sosem,dekorujemy kawałkami mozzarelli I posypujemy pietruszkà Smacznego ;-)