Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka pasta,tym razem z selerem naciowym,cebulką i szczypiorkiem
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5212
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 793
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11603
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5018
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1261
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5212
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 793
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11603
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5018
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1261
Składniki
seler,cebulkę,czosnek i suszone pomidory kroimy w malutkie kawałki jak najdrobniej taki oto zestaw wrzucamy na rozgrzaną patelnié z olejem i oliwą z oliwek ( niewielkie ilości tak i oleju i oliwy z oliwek ) szklimy delikatnie,doprawiamy solą i pieprzem zmniejszamy gaz i dodajemy mascarpone,ok 2,3 łyżek wszystko razem rozprowadzamy dokładnie i smażymy do odparowania i konsystencji sosu w międzyczasie gotujemy al dente fusilli makaron podajemy od razu polany sosikiem z posiekanym szczypiorkiem Smaczności ;-)