Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj pierwszy raz kupiłam makaron włoski Fusilli. Widziałam już z jego udziałem wiele przepisów. Wygladały smacznie i ciekawie. Postanowiłam i ja go wypróbować :) Do niego podsmażone mięsko mielone i pomidory i jak mawiają Włosi wyszło molto buono czyli bardzo dobre :)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 166
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 166
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
makaron gotujemy w/g wskazówek na opakowaniu. mięso kładziemy na patelnię , wgniatamy czosnek dodajemy pokrojoną cebulę, podlewamy oliwką dodajemy przyprawy. dusimy mieszając aż mięso zmięknie. Gdy mięso zmięknie dodajemy pomidory z puszki. Mocno przyprawiamy. I gotujemy aż całość będzie nam smakowała i wszystko będzie miękkie. Dobre rady; nie dajemy pomidorów gdy mięso jest niedogotowane gdyż takie już zostanie. Smacznego.