Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jedna z moich ulubionych potraw
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 847
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38486
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1280
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 847
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38486
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1280
Składniki
Piers ugotowac w 1,5 l wody, dodac marchewke, pietruszke, seler i przyprawy. Ugotowane mieso i marchew wystudzic, zimne pokroic: marchew w plastry, piers w kostke. Jajka ugotowac na twardo, wystudzic. Groszek odsaczyc z zalewy.
W saalterkach ukladac warzywa, mieso i pokrojone w plastry jajka. Zelatyne przygotowac wg przepisu na opakowaniu, uzywajac 1 litra wywaru miesno- warzywnego. Wywarem zalac przygotowane porcje w salaterkach, odstawic do stezenia.