Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jedna z moich ulubionych potraw
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 18973
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 1994
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 18973
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 1994
Składniki
Piers ugotowac w 1,5 l wody, dodac marchewke, pietruszke, seler i przyprawy. Ugotowane mieso i marchew wystudzic, zimne pokroic: marchew w plastry, piers w kostke. Jajka ugotowac na twardo, wystudzic. Groszek odsaczyc z zalewy.
W saalterkach ukladac warzywa, mieso i pokrojone w plastry jajka. Zelatyne przygotowac wg przepisu na opakowaniu, uzywajac 1 litra wywaru miesno- warzywnego. Wywarem zalac przygotowane porcje w salaterkach, odstawic do stezenia.